Szállásfoglalás árak

„Hagyomány útján, harmóniában a természettel, ahol a művészetek összeérnek.”

LÉGY VENDÉGÜNK A BALATON-FELVIDÉKEN!

PIHENJ, TÖLTŐDJ NÁLUNK!

A BALATON-FELVIDÉKI táj, mesés természeti környezete, minden évszakban kínál örömöket, töltődést a hét bármely napján.

Várunk szeretettel a (111 lelket számláló) festői VÖRÖSTÓRA, az ÉDENKERT PORTÁNKRA!

A PORTÁNK kiválóan alkalmas nyugodt elvonulásra, feltöltődésre, párok vagy kisebb családi ünneplésére, esetleg kisebb baráti, céges 6+(2) fős hétköznapi vagy hétvégi együttlétre.

Csend, nyugalom, tiszta levegő, Balaton-felvidéki hangulat fogadja az ide látogatókat.

A portánk kitűnő kiindulópontja bakancsos kirándulásoknak- kapunkon kilépve és a környéken is túraútvonalak -, Balaton parti sétáknak.

Közeli településeink természeti szépségeinek, kulturális gasztronómiai, borászati lehetőségeinek.

Számos csillagtúra lehetőséggel: BALATON, Veszprém, Balatonfüred, Tihany, Nagyvázsony, Bakony, Tapolca, Művészetek Völgye települései – csak néhányat említve.

A balatoni kőkerítéssel – itt bástyának nevezzük- körbevett, védett, csendes kertben álló, egész évben látogatható – programjaink függvényében-, elektromos fűtéssel, cserépkályhákkal rendelkező Édenkert Portánk tágas konyhájával, 2 hálószobával, 2 fürdőszobával (infraszaunával, két személyes fürdőkáddal, zuhanyzóval), nagy előszobával rendelkezik. Azonkívül óriási kerttel, a Kab-hegyre néző kaszálóval. A tágas udvarban több csendes, kuckós, napozós pihenők várja a feltöltődésre várókat. Autóknak udvari beállás lehetséges.

Ami biztosan nincs, s nem is tervezzük: televízió, wifi, mikrohullámú sütő, kapszulás kávéfőző.

Helyette: társasjátékok, könyvek, szükség esetén saját telefonodról mobilnet, tűzhely-sütő, eredeti kotyogós kávéfőző, számos gyógytea a portáról, környékről.

SZÁLLÁS ÁRAINK

Az árak tartalmazzák:

– a kiválasztott szoba, szobák és a hozzájuk tartozó saját fürdőszobák kizárólagos használatát
-étkezési lehetőséget önellátással a felszerelt konyhánkban
– 100%-ban pamut ágyneműt, ágyneműhuzatot, igény szerint plédeket
– a fürdőszobában a törölközőket,  Éden-bioszappant és hajszárítót
– az infraszauna korlátlan használatát, hozzátartozó lepedőkkel
-az udvarban parkolást
– a kert és porta udvarának valamint tartozékaik használatát

A portát 15:00-tól lehet elfoglalni és az elutazás napján 10:00-ig kérjük elhagyni. Ettől eltérően külön egyeztetéssel lehetséges.

A teljes porta napi ára 2 főtől: 22.000 Ft/éj (min. 2 éj foglalható – nyáron (június-augusztus) min. 3 éj) + 5000 Ft/nap fűtési szezonban.  További vendégek 6000 Ft/fő/ éj. Gyerekár 6 éves korig 3000 Ft/éj. Fűtési szezonban: +5.000 Ft/éj

Minden szállásbevételünk portánk további csinosítását szolgálja. Köszönjük, hogy ebben a formában kedves Vendégeink ehhez hozzájárultok!

Foglalható szabad kapacitásunk és programjaink függvényében egész évben.

Nálunk SZÉP Kártyával is lehetséges a fizetés, előzetes egyeztetés után!

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

1. Amennyiben leegyeztettük írásban a foglalás szándékát, várjuk a foglaló értékének, a teljes szállásdíj 50%-ának utalását a foglalások véglegesítéséhez, az e-mailen elküldött ajánlatot követő 3 munkanapon belül (idegenforgalmi adó a szállás díját nem terheli – egyenlőre Vöröstón nincs). A foglaló megfizetése mellett tudjuk biztosítani a szállást a lefoglalt időszakra.

Utalási adatok: ÚJ ARANYTÓ Bt. 10403105-50526680-57761008

Megjegyzés: Édenkert szállás / érkezési dátuma

2. Amikor beérkezett hozzánk a foglaló, visszaigazolást és számlát küldünk. SZÉP kártyás foglaló küldésnél hosszabb az átfutási idő. Más teendő nincs, mint készülni az utazás időpontjára. 🙂

3. Legkésőbb az utazás megkezdése előtti 5 nappal megelőzően kérjük a további 50% díj utalását indítani. Amiről ugyancsak e-mailen küldjük a teljesítés számláját.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Amennyiben az érkezéstől számított 60 napon túl lemondásra kerül a szállás, kérés szerint a foglalót visszautaljuk, vagy módosítható a foglalás időpontja. SZÉP kártyáról utalt foglalót csak a kártyakibocsátó rendszerén keresztül áll módunkban visszautalni a kezelési költség levonásával.

30 napon túl a foglalás teljes díjának 10 %-a a lemondási díj, vagy módosítható ugyanazokkal a feltételekkel (éj, ár, fő), a szabad helyek, foglalási feltételek függvényében.

A foglalt időpont 30 napon belüli lemondásánál a befizetett foglalót kötbérként számítjuk fel. Az időpont a foglalt dátumtól számított 30 napon belül nem módosítható.

Amennyiben a szállás megrendelője mégsem tudja vagy szeretné igénybe a már lefoglalt és kifizetett szálláshely szolgáltatást , akkor az elküldött szállásdíjat csak akkor és olyan mértékben van módunk mégis visszautalni, ha és amilyen mértékben másik vendégnek ugyanazokkal a feltételekkel ki tudjuk adni.

Amennyiben felmerülő vis major (betegség, baleset) következne be a szállást igénybe vevő részéről, a szállásdíjat előzetes egyeztetéssel ebben az esetben 12 hónapon belül last minute jelleggel (másnapi érkezéssel) felhasználhatja.

A foglalás időpont módosítására egy alkalommal van lehetőség. A módosított időpont nem lemondható/módosítható.

NTAK számunk: EG-21003381

Érdeklődés, ajánlatkérés kizárólag telefonon vagy messenger üzenetben: +36309855347

ÉDENKERT-PORTA ÜDÜLÉSI UTALVÁNY

Szép ajándék szeretteinknek, barátainknak vagy kollégáinknak egy, az ÉDENKERT PORTA szállás használatára feljogosító ajándékutalvány!

Az utalvány kedvezményezettjének az időpontot egyeztetnie kell a szállás igénybevételéhez, az utalvány a kiállításától számított egy évig érvényes. Értéke a megrendelő kívánsága szerint változtatható:
– szólhat konkrét Forint értékről, vagy
– meghatározott szolgáltatásról, szobaéjszakáról.

Bővebb részletekért és igénylés: +36309855347-es telefonszámunkra.

Ajánljuk szeretettel 2022-es kulturális, művészeti és rekreációs Édenkert Élmény programjainkat is!